Pages

July 8, 2017

Masa terhad bila da kawin

Kawan = jom keluar
Aku = jom jom grr nanti aku set mgu bila ye

Hari ahad minggu pertama = balik rumah MIL
Hari ahad minggu kedua = balik rumah MAK sendiri
Hari ahad minggu ketiga suami cuti & balik rumah MIL
Hari ahad minggu keempat nk uruskan hal rumah berkenaan shopping barang dapur & balik rumah MAK.

Akhirnya .. Krik krik gitu je tak nmpak minggu ke berapa aku free. Masa tu mmg sepenuhnya utk family tu pn rasa tak cukup. Kadang kalau suami cuti suami mesti tnya 

Bila da kahwin

Suami hari tu tnya yang nk pg genting outlet yg baru bukak tu ke nk pg uma MAK. Pilih. Hahah sbb sehari je cuti. 
Dengan pantasnya menjawab rumah MAKkkk....

Sebelum kahwin.

Hari ni kita tak yah dating la you duduk rumah.
Merajuk beb. Haha

Masa bujang suka keluar dah kawin automatik akn tukar perasaan biar apa pn yg best kat luar sana kalau masa terhad jenguk family tu lg best (kalau byk masa siapa yg tk nk g genting outlet hahahaha)...kawan maaf la hati ni rindu nk jumpa tp mcm2 lagi benda nk buat. Tak berkesempatan lagi...........

3 comments:

  1. ok la tu x pegi genting outlet... selamat dompet husband tuuu... hehe

    ReplyDelete
  2. selamat hariraya maaf zahir batin ye cik kak ima tuu., ;p

    ReplyDelete
  3. biasa la tu. hujung minggu selalu dapat berjalan pergi beli barang dapur je. hehehe... tunggu cuti panjang sket baru la dapat pergi cuti2 malaysia.

    ReplyDelete