Pages

December 31, 2016

Percutian di Langkawi 2016

 25 Feb 2016 kami pergi Langkawi 4 hari 3 malam. " Langkawi Langkawi !! " Tak pernah buat kami jemu :) ni kira kali kedua tapi kali ni pergi mana mana lah tempat/pengalaman yang tak pergi masa tahun 2014...  




 LANGKAPURI INN, PANTAI CENANG
2 kali menginap kat sini paling best sebab dekat dengan pantai cenang. bilik biasa tp nk cerita harga ke apa semua da tak ingat hahaha ok la share nama ngn gmbar je pun ok kan 



2016 : Dapat gak naik SkyBridgeLangkawi. tahun lepas pg tutup. lantai berkaca igt lebar sikit tp cenonet jee ye. hehe tp tu pn da seriau tgk..
  dalam 1 package boleh masuk 3DArtMuseum

Foto Ima Razak.








tak cukup lagi kan gambar?? hihi
akk bagi lagi.


2016 ni tetap pusing pulau tapi kali ni naik boat. kami dapatkan perkhidmatan dekat AB TRAVEL STATION... ambil trip pagi dan petang. (trip apa nama wey wey?? lupa da, lupa tp ada hati nak cerita haha ).. pulau dayang bunting, beras basah apatah lagi lupa da :)



 gambar buah hati belanja satu


(bukan screen kotor mmg ada dot kt bawah mata heee)



balik merasa naik ERL :



Sekian, cerita Langkawi 2016 akak 

Selamat Tahun Baru 2017 :)

6 comments:

  1. ingat dalam masa terdekat ni, nak pergi langkawi gak. bersantai2.

    ReplyDelete
  2. la.. saya baru je balik dari langkawi hujung bulan 12 tahun lepas..hehehe

    ReplyDelete
  3. hari tu asa pi kat tasik dayang bunting tu, naik kayak.. baru mencabar sikit berbanding yg kayuh tu.. hehehe

    ReplyDelete
  4. bulan lepas pergi Langkawi jugak, company trip..<3
    shopping coklat je lebih. HAHA

    ReplyDelete
  5. Semua tempat ni Nad dah pernah pergi jugak! Hehe memang best :D

    ReplyDelete