Pages

October 27, 2016

ah kau byk alasan !



Janji sabtu,

JANJI : sabtu kawan tunang & pukul 9pagi nak ke rumah dia.

da siap sepatutnya suami balik jam 8pagi tu (suami balik baru keluar ye) tup tup smpai pukul 12tgh hari suami masih belum balik ada kes dan suami mintak aku pergi pejabat dia je..

Maka Perjanjian itu Batal.

Janji ahad.

JANJI: kawan sekolah rendah kahwin. budak ni rajin datang majlis org termasuk majlis aku pn dia datang.

tapi FIL masuk ijn. tidak smpai hati nk pergi kenduri kami terus ke ijn..

Batal lagi janji ahad tu.

sabtu ni pula kawan baik pengapit ku nikah..

aku cuma mampu ckp insyaAllah akan datang........

aku cuma harap jangan sesekali pandang remeh pada alasan yg orang berikan. INGAT! Zaman hidup penuh alasan ni zaman tak matang k! sekarang ni zaman matang zaman serius ! semoga segala gala yang dirancang dipermudahkan :)




12 comments:

  1. biase tu yunk.. kekadang kite dh plan awal2 pun last2 minit ade aje yg menghalang.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la niat nk pg tp tak blh nk jnji tu la kan

      Delete
  2. xde rezeki, nk buat macam mana.. kita cma merancang.. heheh..

    ReplyDelete
  3. bila dah kawen ni mcm tu la... nak plan apa2 kena tengok dulu waktu free pasangan. itu belum ada anak lagi, dah plan nak kuar tetiba anak x sihat plak.

    ReplyDelete
  4. semoga plan lepasni dipermudahkanNya

    ReplyDelete
  5. Biasalah tu. Takde rezeki namanya.. Lepasni senang bagi jawapan selamat je in shaa Allah hihi.

    ReplyDelete
  6. Kalau bab pi kenduri risau jgk kalau kte dah janji tapi tak pegi. Risau tuan rumah terasa hati. Dia pun lama xupdate blog..

    ReplyDelete
  7. Kalau bab pi kenduri risau jgk kalau kte dah janji tapi tak pegi. Risau tuan rumah terasa hati. Dia pun lama xupdate blog..

    ReplyDelete