Pages

July 1, 2016

#moodrepublik


"akk abg beli jubah RM300 keatas kita bg iphone 5c "
ololololo dik non besau sgt tawaran tu.
kami beli memang nak beli tak focus kt freegift pon..
last2 mmg sungguh2 dia bg. org kata ni "iphone refurbished".. x kisah la jnji bukan gores & menang pastu kene bayar hahahaha

rezeki. suami yang sayang isteri mesti bawa pergi moodrepublik tau heheheheheehe
SELAMAT BERPUASA & SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN.



22 comments:

  1. wahhhhhhhhhhhh untung nye rezeki rezeki rezeki!!!! Na nak pg haritu .. tapi yallah bnyk nye org mcm x boleh nak masuk.!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Msa pergi tu kbetulan org tk ramai nk keluar tu mmg berasak2 huhu

      Delete
  2. Ya..suami yg syg isteri wajib bwk pegi sana..(dlm hati aduhai nak bersesak *nangis) :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe suami sy pun pi tgk dulu ramai tk ramai. Sbb rezeki nk dpt masa kan masa tu smpai x ramai lnsg haha nk keluar je berpeluh skit ramai haha

      Delete
  3. wahhhhhhhhhhhh untung nye rezeki rezeki rezeki!!!! Na nak pg haritu .. tapi yallah bnyk nye org mcm x boleh nak masuk.!!!!

    ReplyDelete
  4. tak kisah la yang penting iphone..saya pakai phone jenis androind je..huhu

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Aah igt lawak bulan pose haha tp ni bukan lawak ini betul2 dpt hahaha

      Delete
    2. seriusly..? ciplak kot.. hehehe

      Delete
    3. tak tahu la tp pakai smpai skrg ok lagi hehehe

      Delete
  6. klu beli 300 dpt 1Iphone? klu beli 600 dpt 2 la ye... apsal x beli 900? bleh dpt 3.... ehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah ada nmpk satu group dorg beli total 900 sorg beli 300 dorg dpt 3iphone

      Delete
    2. pastu jual balik iphone tu.. hahahaha...

      Delete
  7. Wow! Alhamdulillah... rejeki.. usah ditepis-tepis. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup rezeki jgn ditolak hihi

      Delete
    2. maut jangan dicari..
      kalau nk cari, cari jodoh x pe.. hahaha

      Delete
  8. Refurbished ni ok je lg mmg murah dr yg 2nd&ori... Bkn ciplak cuma yg rosak dia hntr kilang pastu dia jual smla, so don't worry k...;-)

    ReplyDelete