Pages

March 3, 2016

Majikan yg buat pekerja nk mc selalu

Bermalam dirumah mentua. Pagi td suami bangun dlm keadaan kaki yg sakit sengal2. Aku tnya berulang kali sakit ke abg? Abg sakit blh hanta syg ke ni? Ye ke boleh ni?
Suami tnya blh hanta lgi, tp kalau abg sakit sgt ni syg mcm mana?

Syg nak mc juga hehehehe
Nampak peluang utk tak payah pg keje kat situ. Hari2 aku tak happy utk ke tempat keje. Suasana kerja yang sgt teruk sepanjang hidup. Hmmm

Skrg 9:54 pagi : aku kat opis tk jd mc hmmm



6 comments:

  1. Hai Ma. Kan? Lelaki ni kalo sakit sentiasa kuat and tak nak tunjuk diorang sakit sgt. Mcm suami ain. Kalo sakit, sampai sakit urat, xkan MC. Hermmmm. Kite plak sedey tengok.

    Hermmmm same situation dengan sy. Taksuke pergi kerja sebab boss garang ! :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la lelaki kdg2 sakit dorg tk nk kita risau dorg diam je. tk hppy keje ssh la nak bertahna lamaa

      Delete
  2. lol. tak jadi MC pulak.. hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer laa.. nk jd pkerja berdedikasi harus la jrgkan mc

      Delete
  3. Memang kalau persekitaran tempat kerja yang tak best buat kira jadi tak seronok nak kerja. moral memang down abis.

    ReplyDelete