Pages

February 12, 2016

Cuti tahun baru cina

Kat 1utama makan steamboat johny 3org sorg budak RM 93.40. Bayar pun pejam mata la. Duk bandingkan kalau aku pg holiday lagi mahal ni (sedapkan hati) tp makanan sedap jd ok sekali skala.

Kemudiam keluar 1utama pergi ke putrajaya singgah ke ioi mall. keluar masuk kedai-kedai tersangkut kat monopoly ni hehehe teruja tgk main tak payah pakai cash pakai card swap2. 

keluar ioi mall tuju ke taman botani untuk beriadah petang berbasikal pusing taman. Tapi hampa sebab setiap HARI SELASA takde perkhidmatan sewa basikal. Jika nak berbasikal juga sila ke wetland tak jauh dr taman botani tu. Sewaan bermula dari RM 10.90-15.90 sejam. Dari 7pg-7ptg. Tp lagi sekali kecewa basikal cuma ada beberapa buah je pastu kita terpaksa menunggu sejam sekali untuk sampai turn kita. Lepas da tunggu sejam stgh penyewa yang sepatut nya sewa sejam tetiba TANPA KHABAR BERITA BASIKAL YG DITUNGGU HAMPIR SEJAM STGH TU telah ubah fikiran untuk panjangkan masa sewaan tanpa sebarang notis. Putus asa dan balik dengan peluh menunggu bukan peluh mengayuh hehe Kesimpulannya pergi la putrajaya selain hari SELASA JIKA NAK BERBASIKAL DI TAMAN BOTANI SAHAJA sebab banyaj basikal di sana lebih dr wetland.


1 comment: