Pages

January 21, 2016

Berbalas kenduri

Dalam batch sekolah perempuan yg rapat la kira aku org pertama kahwin. Dlm batch sek campur pun sama. Jadi Alhamdullilah kebanyakkan kwn sekelas yg aku ajak semua dtg. Dengan berniatkan
1) lama tak jumpa alang2 kenduri aku boleh buat reunion skali
2) "berbalas kenduri" hihi
Selepas majlis aku berturut2 kwn kwn amek No tunggu turn. Aku sedaya upaya utk cuba meluangkan masa yg terhad ni utk cuba pergi di setiap majlis yg dijemput. insyaAllah. Paling tak malu aku siap paksa kwn2 jemput aku utk kedua2 majlis.(belah laki mahupun pmpn) dgn cara tu aku akan pilih salah satu yg aku paling mampu untuk pergi. Maklumlah suami keje tidak menentu masa dan aku paling paling nak buat pengantin happy bila tgk kwn dtg dan dapat hadiah yg banyak atas meja hehe




10 comments:

  1. Hiwhiwhiw okay ler jadi orang first dalam batch. Kita ni asyik pergi majlis orang je, majlis kita entah bila laa hahaha :'/

    ReplyDelete
  2. sy skrng ni asyik ke majlis kawin kawan2, pssst..dengan harapan majlis sy nanti dorg datang. hiihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuh la buat pendekatan selamat cm tu mesti dorg balas dtg nti heheh

      Delete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. Gitulah kita ni.. orang datangmajlis kita, kita sama meriahkan majlis orang pulak.. boelh eratkan silaturrahim jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gitu laa meriahkan majlis org bila dijemput. Moga moga org berasa nk meriahkan majlis kita plk heee

      Delete
  5. thn 2016 nie kwn e'in pun ramai yg kawen.. kenyang nasi minyak laa gini.. hihi

    ReplyDelete