Pages

December 11, 2015

Org jahat ni korang menyusahkan



2malam suami aku takde . tengah malam smlm dalam pukul 12.30 lapar Sgt. Memandang rumah tk jauh Dr tempat org "berjaga malam" aku pun bercadang start kereta Dan terus tuju ke uptown. Rumah dekat Sgt ngn uptown danau. Perh pack GIla parking. (Uptown da mcm pasar mlm banyak Sgt pilihan makanan.bestt tp parking nye mengecewakan) aku pusing terus tuju restoran MCD tkde drive thru. Turun da kelam kabuttttt ,settle beli kelam kabut lagi , bawak kete kelam kabut lagi cuma sebab aku takut. Begitu teruk aku rasa SANGAT tak selamat.... Hey org jahat ni menyusahkannnnnnnnn dengan terpaksa sorok2 beg dekat bawah seat kete tak best tau tk. Tak bebas rasa takut. Da la org jahat skrg sentiasa up to date cara dorg buat jahat. Contoh dulu letak hand bag seat penumpang mmg mengundang la peragut lepastu kita ubah pada bawah seat penumpang lama2 pun cara tu tk boleh da bila dorg ubah plan focus pada bawah seat jugak. Dahhh skrg terpaksa letak pada bwh seat dalam kain pemandu. Pastu kita pulak selalu nak "bergaduh dengan beg DLM kain tu" * berlanggar2 beg kat kaki tu.
Penjahat ni mmg kau menyusahkannnnnnnnnn.

4 comments:

  1. penjahat itu suami ku? eh betul ke..
    ke adik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak de la ni pnjahat btol2 pnjahat ni...

      Kantoi Tak baca entri hahahhaa

      Delete
  2. haha.. best tak gaduh ngn beg tu?

    tpi betul la ima..sya ni plak takut bila pergi n blik kje :(

    ReplyDelete
  3. Kann. Adoi lelaki skrg nak ngorat hai2 mcm dulu mmg tkde peluang da. Sure pmpn akan lari haha siapa percaya da hai nak ngorat semua pk hai nak rompak hahahha

    ReplyDelete