Pages

December 30, 2015

Hati Tak sedap baik beringat.

Tadi masuk baju dlm mesin tapi hati Tak sedap berasa mcm ada bnda tak kene ni. Da habis nak sidai OK aku da tau apa yg Tak kene. Lupa nak amek seluar baru beli tu supaya aku basuh asing. Adoiiiiiiii habis 2helai baju warna krim Dan soft pink jd warna biru adoi adoiiiiiiii knp aku Tak ikut kata hati yang tak sedap tu supaya aku check lagi bakul baju Kotor tuu.. Adoiiiiiiiiiiii
Sambil aku sidai baju sambil aku Cuba tenangkan hati ni......



Aku bg gmbar bukan apa aku nak bg stalker tgk supaya Tak boring hihihi selamat malam

8 comments: