Pages

November 26, 2015

kali pertama


Tarikh kali pertama jumpa suami.masa tuh dia syak tgn dia patah. dia boleh drive sampai betul2 depan rumah aku dan paksa aku bawa dia pergi hospital. (sebelum tu kitaorg hanya msg shj. dia kwn pakcik dia tau mana rumah aku grr) aku patern nak msg aku msg la nak keluar2 jumpa ni aku malas... Tp masa tuh aku keluar gak sbb dia da depan rumah. grr teman pergi HKL dpt mc siap tangan bersimen. SIAPA NAK BAWA KERETA BALIK? haha aku ler yg bawakan.. amboi mcm da lama kenal hihi selepas tgn dia hampir baik kami jumpa lagi sekali dia terus nak hanta rombongan merisik. 2mnggu mcm tuh terus merisik terus bertunang. JODOH Allah dah tetapkan aku bercinta mcm nak RAK pun last2 jodoh aku yang aku jumpa 2 kali je :)
Alhamdullilah.

(aku update sebab laki aku update pic ni hehe)

nak pi lari beli chatime. thirstday bye :)

6 comments:

  1. alahai.. boleh kena diabetes mellitus aku baca entri ni.. hehehe

    ReplyDelete
  2. alhamdulilah.. indahnya kuasa cinta ")

    ReplyDelete
  3. Itulah kuasa Tuhan, sweetnya kisah cinta sis, blh buat novel..hihii

    ReplyDelete
  4. klu dah jodoh..mmg sentiasa dipermudahkan

    ReplyDelete
  5. ini la namanya jodoh kan.. kita becinta lelame pun kalo tkde jodoh tak kemana jgk

    ReplyDelete