Pages

October 30, 2015

convo conco convo

Alhamdullilah... habis dengan jayanya TANPA repeat paper hihihi terima kasih mak abah yang luangkan masa amek hanta ke class sewaktu tkde kereta.. terima kasih suamiku sayang sebab uruskan hal convo bini. sehari sebelum convo demam teruk baring je, suami tolong iron kan baju dan ready kan semua keperluan untuk convo.. i love u so muchhh hehe

akak lebih berkeyakinan sekarang hihi :DD

6 comments:

  1. rasa macam nak konvo selagi lagi la..tak malas pulak nak sambung belajar..hehe

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..tahniah sis :) rasa tak sabar nak convo..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..tahniah!! dah terlambt ke ni? huhu

    ReplyDelete