Pages

September 20, 2015

maze runner scorch trials vs no escape

1 malam hari tu kitaorg tgk 2movie sekaligus.


Utk maze runner scorch trials ni mcm tk berapa best Sgt banding dengam maze runner 1 lagi best kot. Bg aku cite cite tergantung. Dan jln cerita tak jelas. Tp tak tau la lain org lain pandangan dorg kan. Maze runner 1 cukup faham cerita mcm mana masuk situ nak keluar Dr situ musuh siapa yg part 2 ni tk jelas sgt Huhu




Yang kedua movie no escape. Ni best boleh bagi 5bintang.. Lepas da tgk mcm takut je nak melancong ke luar. Dan bila tgk ni mula rasa risau dengan keadaan negara kita yang kadang2 selalu buat perhimpunan. Humm





3 comments:

  1. Huhuhu. Kita suka gila Maze Runner! Tapi Ima kata No Escape best rasa rugi pulak tak tengok No Escape sekali tah tah memang best sangat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lain org lain citarasa Dan pndapat kan hee

      Delete
  2. Jpon start tayang Maze Runner hujung Oct.. x sabar nak tengok gak sebab yang first best giler kot.. No Escape x pernah dengar plak.. x pasti kat Jpon keluar bila.. huhu

    ReplyDelete