Pages

August 6, 2015

roti expiry

Roti biasa kita beli nak buat sarapan pagi. tapi bape keping sangat kita boleh makan sebelum expiry. selalu hampir separuh buang lebih dari makan. jadi untuk 2hari pertama ok buat sarapan disapukan dgn jem. hari ketiga (dan esoknya expiry) pilih la kombinasi yang sedap2 untuk roti ni samada sardine cheese ke hotdog cheese kee.. cheese + sardine + sambal daging lebihan pun boleh :p

Husband alahan hanya boleh makan daging jer..

11 comments:

  1. seram tgk pisau beratur atas tu. hehe

    ReplyDelete
  2. dah lama x sarapan dengan roti hahahhaaa

    ReplyDelete
  3. Kita pilih hotdog+cheese.... Slgi xnaik kulat ok je kot wlupun dh xpired,hahaa.....;-)

    ReplyDelete
  4. salam.. saya tak dapat PM awak yg pasal hatyai tu.. :D

    ReplyDelete
  5. ada juga yang alah dengan roti ek...

    ReplyDelete
  6. dengan strawberry jem. sedaaaappp

    ReplyDelete
  7. makan dgn daging burger pun sedap

    ReplyDelete
  8. kalau saya bakar pastu letak chocolate je..
    jauh dari wife gini la cara makannye..huhu

    ReplyDelete
  9. eoti expired..
    klau x kulat boleh je makan lagi? agaknya lah.. he..he..
    mkan dgn kaya bubuh planta pun sodap :)

    ReplyDelete
  10. haha expired kadang2 pun aku makan jee..

    ReplyDelete