Pages

August 21, 2015

Dengar cerita menggiurkan bila merasa itu semua hambar.

  1. Selalu hanya tengok review tentang restoran ni.
    Husband : makan kat restoran istana bambu nak.
    Wife : ummp sedap tuuu selalu tgk org review.


    ********************

    siap order dalam 8.30. Tgu punya tunggu sampai makanan dalam pukul 10.15!!!! Dengan keadaan restoran yg lengang..
    Husband cuma cakap syg lambat sebab restoran ni menyajikan makanan yg panas panas syg dia nak masak lagi. Bila makanan sampai telur dan sotong sejuk dan green curry tu cuma suam suam. HAHAHA

    Menegecewakan la. Tak tau la time org review mmg masakan dia best and dorg layan tiptop. Mungkin time sy gi ada pape berlaku didapur dorg ke hihi mana kita nak tau kan...

    Green curry chicken RM 16 yg mual. Sebab cm makanan bersantan yg tak panas dia jd muak sgt.
    Telur dadar RM 7. Telur yg tak panas lansung dan tak gebu
    Sotong kerabu RM 12. Humm mengecewakan sejuk dan hanya letak sotong dan sos cili thai . Sotong pun cm tak masak.

    Total RM 59. Kalau saya makan sukho thai bukit beruntung menu yang cam ni dalam 20lebih jer. Siap dengan mintak nasi tambah sebab sedap.


    Mungkin sy salah pilih menu?makanan lain sedap ke?




  1. Istana Bambu Restaurant
  2. Restaurant
  3. Lot 841-842 Jalan Ulu Kelang, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia
  4. +60 3-4251 4717

10 comments:

  1. ya kita x tahu apa yg blaku kat dapur masa tu..
    tapi skali mkan x sedap.. or bad service..sampai bila dok2 terkennag benda tu ja :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terkenang Dan serik mmg tak pg da huhu

      Delete
  2. Amboi amboi? Sweet je korang eh hihi. Macam best je nama restaurant ni hahaha macam teringin nak try pulak.

    ReplyDelete
  3. bila baca tajuk, baca ulang2 pun still x paham.. bila baca etri, oowwhhh..... keciwa la ni.. indah khabar dari rupa.. hahaha

    ReplyDelete
  4. kalau aku, mau mengamuk tak nak bayar ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gaduh tk nak bayar Sat lagi tak pasai jadi viral hehehe

      Delete
  5. Lambatnya mknn..kalau tgh lapar boleh angin satu badan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Time tu sabar je tunggu nti balik buat review tk berbayar kat blog hehe

      Delete