Pages

November 4, 2014

honeymoon

ASSALAMUALAIKUM,

4bulan yang lalu lepas menikah sempat merasa jadi suri rumah tangga.. bangun pagi - pagi masak kan suami sarapan kemudian babai suami hingga hilang nye kelibat suami tutup pintu rapat-rapat siap ngan tarik langsir gelap rumah lari masuk bilik sambung tidur heheeheheh sampai tgh hari bangun gi beli brg dapur masak tengok drama kat tv sambil makan-makan suami pulang hidang makan , dan makan-makan lagi.. AHH nikmat :)

Sekarang dah mula kerja di tempat baru. Alhamdullilh dapat merasa kahwin, merasa sanding merasa honeymoon merasa jadi suri rumah tangga sebelum kembalik bekerja :) Terima kasih buat suami yang memberi gaji sepanjang isterinya berada dirumah. walaupun tak bekerja isteri masih boleh bershopping online boleh makan sedap - sedap. terima kasih renew roadtax kereta bini bayarkan hutang2 bulanan isteri dan bayarkan duit exam isteri.. dan bawa isteri honeymoon :D 


2 comments:

  1. Lawanya gambar! So sweet gambar yang last sekali tu. Semoga kekal hingga ke Jannah ! :)

    ReplyDelete
  2. pergh.. tinggi jugak rupanya naik parachute bot tarik tu..
    sweet la korang.. moga berbahagia berpanjangan..

    ReplyDelete