Pages

October 5, 2014

pengalaman isteri busy sampai lupa sampai termalu.

 Assalamualaikum, Hai

          Sejak tinggal di rumah husband ni nak ke kedai kene naik kereta tak macam kat rumah Mak kedai depan rumah je. Petang tadi nak beli barang untuk masak habis bayar seluk poket "Eh mana kunci, di kocak kocak poket seluar kiri kanan , WEI MANA KUNCI kereta !!! ' melilau pusing satu kedai cari kunci habis bakul bawang peti sejuk semua aku check. Last-last gi kat kaunter " Bang nampak kunci kereta saya tak?" 'tak nampak katanya. dengan dibantu 3 pekerja pusing cari kunci dengan tanya pada pelanggan yg lain kot2 terjumpa/terambil kunci.. masa tu aku pakai sweater ALA YANG ADA POKET KAT TENGAH... sedang sibuk mencari aku pegang perut tetiba rasa cam ada benda dalam poket tengah sweater tuh... OH KUNCI KERETA RUPANYA.... HAHAHAAHAHAHA

Tolong la kalau ya pun isteri yang busy sekalipun tak kan sampai lupa KUNCI TAK LETAK KAT POKET SELUAR, KAU LETAK KAT POKET TENGAH SWEATER... MALU hahaha lepas cakap sorry blah cepat-cepat... hehe

1 comment: