Pages

August 8, 2014

Raya pertama as husband and wife

Ha gitu la tajuk dah mudah, intonasi nye boleh menyerupai blogger2 yang sedang menempuh fasa yang sama ngan kita..hihi

          Raya pertama dengan suami dah. Ye masih dengan suami SAHAJA. YE YE masih berdua lagi jgn risau naik pelamin nanti masih berdua lagi InsyaAllah... Hahaha Raya tahun ni da siap2 OHSOM / Ojus haha wei cam ne eja ? nampak ejaan cam tak kene je haha dan keputusannya berpihak pada suami. Sampai malam raya macam biasa sibuk memasak dan main bunga api bersama 11orang anak buah si suami.


                   Di pagi raya awal dah bangun buka mata pandang suami " SELAMAT HARI RAYA SUAMIKU " . Menggalas tanggungjawab sebagai isteri mithali  : p dengan bersiap diri dulu dan keperluan suami kemudian baru dikejutkan suami.


          Sampai dirumah mentua start salam2 bermaafan walaupun aku pasti aku menantu & adik ipar yang baik..hehe kemudian bergambar outdoor di panas tengah hari yang garing......

   

          Dan bergegas balik kerana suami nak masuk kerja balik.. SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN. Jika ada salah silap terkasar bahasa menguris kan hati sesiapa sahaja saya mintak maaf dari hujung rambut hingga ke hujung kaki. saya harapkan agar dimaafkan segala-galanya... Assalamualaikum :)



4 comments:

  1. Aik.. suami tak dapat cuti ke? terus masuk keje balik. hehe

    ReplyDelete
  2. mesti best kan.. beraya dengan feeling masing lagi berstatus pengantin baru.. hehehe

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya kat korang berdua :-)

    ReplyDelete
  4. Seronoknya dah kawin <33 Hehehe. Baju korang lawaaa. And rumah tu pun lawa hehehe

    ReplyDelete