Pages

April 7, 2014

pelajar.



Saat ni aku merungut dan berharap sangat aku berada di sem akhir dan sedang mengadap assignment terakhir !!!
Walhal hari esok pasti aku akan merindui saat saat study ni.. (ye ke ek?) hahaha 
" ye sekarang kau tak rasa lagi"




7 comments:

  1. yup...eventhough bila dah kerja nanti, zaman belajar memang akan sentiasa menjadi kenangan manis,,,just jangan lupa keep in touch..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  2. saat study jadi best kalau ada member.. kalau sorg2, mcm x best jugak. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat apa pun kalau sorang akan jadi takbest

      Delete
  3. Adoiiii knp muke cun ditukar jd panda..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab muka takelok hehe tu tukar jadi panda,,,

      Delete
  4. haha.. pelajar bertukor jadi panda ... aiyooo...

    ReplyDelete