Pages

February 26, 2014

25hb... Berdebar rasa hati haha amboi hehe bersyukur tak sangka aku dah semakin hampir pada fasa pertama... Aku tak pernah sangka dan aku tak pernah rancang semua ni. Aku tak sangka hari ni aku adalah orang nye.....aku ada pada situasi itu!!

Mendapat kedua bakal yang nampak begitu ramah dan baik hati tu dah betul betul buat aku bertambah rasa ini adalah jalan-NYA.... Semoga semua dipermudahkan yaAllah.....


17 comments:

  1. Replies
    1. Ceritas serious ni buat muka serious sikit baru ngam hehe

      Delete
  2. "fasa pertama"..? "bakal"..? is it what i'm thinking...? hehehe

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Apa maksud "mc" ? Jadi bukan ini la sebab nye

      Delete
  4. Replies
    1. Cici :D haha kalau kahwin mesti ajak buat table khas untuk kopitiam mbers heheh

      Delete
  5. ehemmm...ehemmm..fasa pertama??nak kawen ke ima???hihih

    ReplyDelete
  6. Ohmaigod, congrats ima! tak sangka one step closer dah. All the best for you and the special one :)

    ReplyDelete
  7. x paham sgt sebenarnya maksud entry tu, tapi kalau melibatkan perkara yg baik, saya doakan semoga dipermudahkan segala urusan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. perkara yang baik :) terima kasih

      Delete