Pages

July 25, 2013

Matang

Ada perkara yang kita tak kan tahu apa yang bakal terjadi dimasa akan datang. 
Jika boleh diupah bagi menyiasat masa akan datang pasti akan ku bergolok-gadai deminya..


Tak seronok menjadi seorang yang tamak!
Tak seronok hidup dalam berpura-puraan!
Maki diri sendiri.sycho!

9 comments:

  1. itulah keindahan hidup sebagai umat islam...tanpa mengetahui apa yang akan berlaku keatas kita dimasa hadapan...Wallahualam hanya Allah saja yang tahu~

    ReplyDelete
  2. Wallahu alam :)

    Benar tu..
    " Tak seronok menjadi seorang yang tamak!
    Tak seronok hidup dalam berpura-puraan!"

    P.S.
    Nice gadget's case

    ReplyDelete
  3. hahaha. siap nak siasat lagi apa yang ada pada masa depan ye??hehe

    ReplyDelete
  4. tapi bila fikir balik syok kalo time machine betol2 wujud..
    leh tau sape suami/isteri kite/bape anak/umah camne..huhu

    ReplyDelete
  5. memang tak seronok! jadi jangan lah kita tamak dan jujur lah dalam kehidupan kita yer.. ^_^

    ReplyDelete
  6. hidup, ada kala seronok, adakala tak..

    ReplyDelete
  7. hidup ni we learn the best way to settle semua masalah...
    namun salah yang pernah kita buat adalah satu batu loncatan to be a better person for future.. ^_^

    ReplyDelete
  8. Kalau boleh pinjam mesin masa doraemon tu kan bagus..hehehe

    ReplyDelete
  9. bkn maki dri sendri dear.. tp muhasabah diri.. hihi.. salam 21 ramadhan... =)

    ReplyDelete